Vår story

Vi känner förmodligen inte varandra, men har du lust att komma och äta på Nudge?

Jag har inte tappat det fullständigt (hoppas jag), men jag funderar på att öppna en restaurang i en lada på gården. Innan jag sätter igång och renoverar vill jag ta reda på om jag överhuvudtaget ska börja.

Det är här du kommer in i bilden 🚀.

På en vanlig restaurang är maten viktigast. För kockarna och för gästerna. Upplevelsen handlar (nästan bara) om att maten ska vara god eller nyskapande och hållbar. Allt detta är fantastiskt och jag vill göra det också. Jag vill bara göra det lite annorlunda.

Inte bättre, bara annorlunda.

Vad händer om vi säger ja till att äta med människor vi inte känner? Kan vi ha trevligt och utvecklas av samtal om saker vi inte ens visste att vi ville prata om? Jag vet inte, men jag är nyfiken på att se vad som händer om vi försöker. 

Jag vill låta dig och några andra vara med i köket från början, så att säga. Eller i alla fall i trädgården. Man skulle kunna säga att det blir en testsommar där jag vill veta vad du tycker innan jag går tillbaka till ritbordet i höst. 

Nudge är ett frö som kan bli något. Exakt vad behöver du vara med och forma.

I en tid när många är tvärsäkra på mycket är det en utmaning att tillåta sig själv att glänta på en dörr utan att veta vad det ska leda till. För mig är nudge lika mycket en längtan efter att bygga något nytt som att träffa andra som också gillar att utvecklas.

Hur låter det? Är du redo för något nytt? Skriv upp dig här.  

Tack för att du läste.

🌱

Jonas Larsson