Frågor och svar

Vegetariskt ordnar vi oftast om du säger till innan. Glutenfritt eller mjölkproteinfritt är svårare då spannmål och mejeriprodukter är en del av vårt kök. Andra allergier? Vi kan alltid svara på vad maten innehåller om du frågar. Vi kan däremot inte laga något bara till dig. Tyvärr. Sammanfattning: Vi är inte bäst på detta och försöker inte låtsas att vi är det.

Vi hoppas det. Vi vill inte göra skillnad på folk och folk, men om vi fick göra ett litet undantag skulle det vara att du, som inte alltid känner dig välkommen i andra sammanhang, dyker upp. Vi behöver veta mer om dina behov innan vi kan säga bergsäkert att vi får ihop allt. Hör av dig så pratar vi. Sammanfattning: Hoppas vi ses. We’re aware that there’s some problems with our website that might make the experience more difficult for visitors with disabilities. But if there’s anything that we can do to help you, follow this link to send us an email. Thank you.

Om du går på nudge vill du ha något nytt. Du vill äta med någon du inte känner och prata om saker du inte pratar om annars. För att du vill utvecklas. Du är inte konstig för det. Vill du ta det säkra före det osäkra äter du med nära och kära på en restaurang som du garanterat vet är bra. Sammanfattning: Är nudge för alla? Nej.

895 kr. Varken mer eller mindre. Så mycket kostar mat, vatten från egen brunn och tre timmar i en mental torktumlare. Sammanfattning: Det kostar.

När du bokar. Först när vi tagit emot din betalning är din plats reserverad. Som en teater- eller konsertbiljett kan man säga. Sammanfattning: Allt ingår bara du betalar.

Självklart. Om du hör av dig senast en vecka innan. Efter det betalar vi inte tillbaka några pengar. Du kan dock låta någon annan ta din plats. Hör av dig i så fall så löser vi det. Sammanfattning: Det är enklast om du kommer.

En. Och du äter med mig. Sammanfattning: Vi är annorlunda. Hoppas du också är det.

Ibland. På morgonen, på lunchen, på kvällen. Läs mer här. Sammanfattning: Vi öppnar när bokar bord.

Vi har 12 platser utomhus i vår trädgård. Edit: Läs här. Sammanfattning: Du behöver inte trängas.

Vi har inte olika rätter utan lagar samma mat till alla. Hur menyn ser ut beror lite på vad vi får tag på för råvaror. Vi vet med andra ord inte i förväg vad vi ska servera. Lite som att gå på en (Bruce) konsert, du vet inte låtarna innan. Sammanfattning: Du får mat.

Du läser här hur du gör. Eller går direkt till den här sidan. Sammanfattning: Vi har öppet hela juli.

Framför allt behöver vi människor. Som tror på det vi tror på. Vem är du? Du är ingen kopia. Du har en NPF-diagnos eller en fysisk funktionsnedsättning. Eller så blir det här ditt första jobb (tänk vad coolt om du minns den här sommaren när du blir gammal). Du kanske är tant i Jonas ålder eller har gått i pension. Du är någon som orkar bry dig och som vill vara annorlunda/göra olika saker. Resten kan vi lära oss tillsammans. Sammanfattning: Du är någon och förstår att du inte måste vara bra på allt innan din första dag på jobbet. PS. Är du tjej/kvinna och kock gäller andra bullar. Hör av dig.

Vi har 12 platser utomhus. Det finns en del utmaningar med det om vädret slår om. En plan är att vi sitter i garaget om väderprognosen ser alltför dyster ut. I värsta fall får vi hålla stängt och hitta ett nytt datum när vi försöker igen. I värsta fall. Sammanfattning: Vi rår inte på vädret.

Jag är född i Fagersta och insåg ganska sent i livet att den absolut största utvecklingspotentialen på alla plan låg i att ställa många frågor och prata med människor jag inte redan kände. Att jag är där jag är idag är ett resultat av att andra människor har hjälpt mig på olika sätt. Om jag ska dra det riktigt långt är ett samtal med någon jag inte kände anledningen till att jag till slut bestämde mig för att öppna Restaurang Nudge. Fagersta, Linköping, Örebro, Södertälje, Nyköping, Åre, Halmstad, Helsingborg, Bjärehalvön. Så här långt. Vem är du? Hur hamnade du där du är? Ska du stanna där? Kommer du hit snart? Alla dessa frågor.

Det beror på. Kommer du? Förra sommaren var det nästan ingen som gjorde det. En killgissning (från Jonas sida) är att det var för jobbigt. Vem är så konstig att man vill käka middag med någon man inte känner? Och betala för det. Herregud. Här skriver du upp dig och ger oss (och dig själv) lite luft under vingarna.

Du kan mejla till hej@restaurangnudge.se eller kontakta Jonas här.